5 FAZA – NOVO UPANJE

Anyhow, med vsemi temi KEKCI se je res najdu en mlajši moški. Ful sva se pogovarjala, čeprav iskreno nisem v vseh 4 mesecih o njem razmišljala sploh iz tega partnerskega kota. Dobila sva se na kavi, šla kaj pojest. Bilo je prijetno, umirjeno in spokojno. Lahko sva ful govorila, vedno najdla znova, da naju zanimajo iste teme o katerih lahko veliko govoriva. Če pa ni bilo besed, je bilo tudi sedenje za isto mizo prav tako užitek. Ni težil, ni igral. Samo bil je, in jaz sem samo bila. Zelo FINA ENERGIJA je bila. Vse sem mu lahko povedala, on pa meni. Noben ni igral. Novo leto sva preživela skupaj. Imela sva se tako enostavno super. Nekje na začetku januarja, pa sem se zavedala, da sem pravzaprav zaljubljena v njega in to sem mu tudi povedala. On me je objel in rekel, da tako čuti tudi on že dober mesec. Tako sva začela to najino, SKUPNO POT.

V sebi čutim, da je on pravi. Veliko se pogovarjava o vsem in komunikacija je glavna stvar odnosa. Če je ni, odnos umre.

Skratka prišla sva do točke : Želiš imeti otroka ?

Takrat se je v meni nekaj premaknilo zopet, vendar je teža preteklosti precej težka. Zelo me je vzpodbujal in dal mi je upanje, da bom postala Mati en dan. Tako sva se začela truditi, vendar pa sem v sebi čutila, da je vse zaman. Kot da si zaklenjen v klet in kričiš, da bi te slišali, ampak noben te ne sliši. Šla sem na pregled k moji G in ona se je zgrozila nad mojim stanjem. Zdaj je moja pco napredovala. Okužen je bil tudi drugi jajčnik, miom se je povečal, maternica pa ” zapackana”. Vprašala me je, če želim na operacijo, da je to treba takoj rešiti. Rekla sem da ja, v avtu pa sem se jokala ko dež. Ne nad operacijo, nad dejstvom, da je moja maternica v tako slabem stanju in zakaj se to dogaja ? Kaj to pozroča ? Takrat sem zopet uvidela kako dobrega moškega imam ob sebi, ker mi je stal ob strani in še vedno mi stoji.

Šla sem na pregled v Postojno, k dr. Merlu. No to pa je PRAVI DOKTOR. Prijazen. Ko me je pogledal je bil prvi stavek ” o madona, tole je obupno. ” Potem pa se je hitro popravil ” Vse bomo rešili.”. Dal mi je datum drugega pregleda, vendar pa se je vse izjalovilo, ker sem izgubila službo. Izgubila celo zavarovanje osnovno. Ker nisem želela stati praznih rok in pustiti času čas, sem se odločila, da začnem iskati NARAVNE NAČINE ZDRAVLJENJA. Najdla sem marsikaj in o tem bom tudi tukaj pisala.