Uporaba tinkture Bele Omele

Tinkturo sem začela uporabljati šestega januarju 2014 in sem jo uporabljala skupaj z čajem. Tinkturo sem jemala 12 dni in sem prenehala, ker se mi je začelo na roki delat en velik ekcem. Za mene nič novega, ker imam to kronično, ampak očitno se mi je začelo delat, ker sem pila alkohol, ki je bil v tinkturi. Pri čemer sem si seštela, da moja jetra ne delajo dobro in ne morejo alkohola “razstavit.” Ko sem nehala s tinkturo, se mi je roka čez par dni izboljšala, vendar pa sem si pomagala z Hrastom.

Žal se ne spomnem kateri čaj sem pila, ker imam v dnevniku napisano samo pila čaj in označeni dnevi kdaj. Pozabila pa sem napisat kateri čaj ! “ Ti “šment” baba !

Skrbelo me je, ker M ni bilo, zato sem se odločila, da prekinem z čajem in da sprožim M. Začela sem jemati sodo bikarbono in sem jo jemala 8 dni, ko sem s tem sprožila M. Na tej točki sem spoznala, da če je telo zakisano, menstruacije lahko dalj časa ni.

Zato je moj naslednji korak bil Soda Bikarbona.

Razmišljala sem tudi “ Zakaj mi M tako zamuja ” ? Takoj sem si odgovorila z “ preveč se sekiraš. ” Dejstvo je, da zdaj ko pogledam nazaj, sva z mojim hotela oddati stanovanje v Ljubljani, se preseliti na Štajersko, od tam pa v Avstrijo. Veliki plani in veliko strahu in organiziranja, usklajevanja.