KAKO OMILITI BOLEČINO PRED MENSTRUACIJO?

Ženske in Moški smo si različni. Ženske se vsak mesec razstrupljamo, ko odvajamo kri iz sebe pri menstruaciji. Ko ženske preidejo v menopavzo, se to normalno in avtomatsko razstrupljanje preneha, zato je potrebno poiskati druge načine razstrupljanja. O tem v drugem postu.

V času, ko se kri odvaja iz telesa, lahko telesu pomagamo. Pred in Po menstruaciji se klistiramo in tako pomagamo telesu, da odvede odvečne strupe iz telesa. Naredimo dvo-dnevno seanso pred M in dvo-dnevno seanso po M.

Če še niste delale klistirja vam priporočam, da začnete s sodo bikarbono. Jaz delam prvi dan soda, druga dan kava, tretji dan kava, četrti dan soda.

Prav tako je smiselno, da v teh dneh jeste bolj tekočo hrano in da se izogibate vsej predelani hrani.

Kaj pomeni predelana hrana, biološka hrana in itd, si preberite tukaj.

Imela sem M samo 2 dni. Bolečine med 2 in 4, čeprav so pri meni lahko 10. Sem bila zelo happy s to seanso in mi pomaga.

Moški pa, ker nimajo izgube krvi, se več gibajo in lahko nesejo težke stvari in gradijo hiše in vodnjake…itd Vse tisto, kar me ne moremo, ker nismo fizično sposobne. Oni izločajo veliko strupov skozi telo, zato tudi imajo večja telesa. Tudi me izločamo strupe skozi kožo, ampak oni še bolj. Poleg tega pa tudi skozi dihala, ker imajo večja. Sej razumete kaj želim povedat, a ne..:)