Stranski Učinki pitja zeliščnega čaja za Miom

Po čaju za Miomček se mi je razširila bolezen, ki jo imam na rokah. Naredijo se mi taki mali balončki, ki srbijo. Ko si spraskam ali z roko ali pa drgnem roko ob hlače, priteče iz njih tekočina. Ta tekočina pa potem povzroči, da se ekcem razširjuje. Kar naprej se mi to dela na desni roki, občasno tudi na levi. Imela sem huda obdobja te bolezni, ko sem imela bele, bombažne rokavice oblečene, ker se mi je razširilo po celotni notranji strani roke in nisem mogla ničesar več prijeti. Tisti čas je bil resnično grozen !

Moja doktorica je rekla, da je herpes. Dr. Kralj ( šla samoplačniško 10 minut 20 eur ) mi je rekel, da je pač nek ekcem. Naletela sem na neko gospo, ki je bila včasih doktorica in mi je rekla, da imam atopični dermatitis ( 30 minut 30 eur ). Dr. Kralj mi je predpisal neko kremo ( žal ne vem imena ) od katere ni bilo nobenega efekta. Ista situacija je bila z kremo od moje doktorice. Ta bivša doktorica pa me je napotila v Italijo po neke kreme, ki so mi zadevo omilile. Dala mi je tudi dieto. Stanje se je izboljšalo. Kreme, ki sem jih dobila v Italiji in kasneje tudi v Avstriji niso imele vonja in so bile brez dodatkov, ki jih imajo klasične. Čez čas sem te kreme opustila, ker so spet bile situacije, ko tudi to ni več pomagalo. Potem sem prišla do alkohola v tekočini, ki ga pošpricaš po roki. Vsakič, ko me je srbelo, sem si takoj po krampanju pošpricala in očistila rano z vato. To je razkužilo in potem čez čas tudi posušilo rano in mehurčkov ni bilo več.

Po pitju čaja se mi je bolezen začela širit na roki kar sama. V roku enega dne sem imela obe roki polni teh mehurčkov. Z alkoholom sem milila zadevo, vendar me je res napadlo. Bila sem pri prijateljici, ki ima raka in sva se pogovarjali, ko mi je omenila Hrast. Rekla je :

Hrast ( deblo ) prekuhaj in potem namakaj.

Po 3 dneh mehurčkov ni bilo več !!!

Tako, da od takrat naprej vsakič, ko se mi naredijo, ne grem po kreme, ampak imam kar redno pripravljen hrast in samo namakam. Po namakanju pa držim v brisači še 10 minut, da se umiri koža. Nobene kreme !

Imam fotografije, vendar so še na mobitelu.