Dnevnik Kitajskih Tablet za Endometriozo, Pco in Miom

Prejela sem jih !! Juhuhu. No pa, da vidimo učinke, pozitivne in negativne. Vsak dan bom dopolnila počutje in znake.

Jemljem 6 tablet na dan in sicer 2 zjutri, 2 popoldne in 2 zvečer. Lahko pa bi tudi 3 zjutri in 3 zvečer. To je kura z 200 tabletami, kar znaša nekje 3 tedenska uporaba oz. do Menstruacije. Potem sledi Pavza in nato bom ponovila akcijo. Po končani drugi Menstruaciji bom šla na ginekološki pregled.

Maximalno lahko narediš kuro 6 krat po 200 tablet.

Je pa enostavneje pojesti tableto, zdaj vidim, čeprav sem velik zagovornik čaja!

DNEVNIK :

1 DAN : ponoči bolečine v desnem jajčniku. Bolečina je bila med 2 in 3. ( razpredelnica od 1 do 5 : 1 skoraj nična bolečina, 5 zelo huda bolečina )

2 DAN : nobenih znakov.

3 DAN : čez dan nobenih znakov, ponoči bolečine v D jajčniku krajši čas.

4 DAN : čez dan nobenih znakov, ponoči bolečine v D jajčniku daljši čas.

5.DAN : nič

6 DAN : nič, razen močne želje po seksu.

7 DAN : nič, razen močne želje po seksu.

8 DAN : nič. mal depresivna. napisala novo pesem besedilo in melodijo v notah. Po tem sem se občutila fantastično. Dva krat šla na veliko potrebo.

9 DAN : nič, razen močne želje po seksu. Tri krat velika potreba.

10 DAN : nič, razen močne želje po seksu. Tri krat velika potreba.

11 DAN : nič razen krajšega vrtenja v glavi. Dva krat velika potreba.

12 DAN : Krajše bolečine kot pri M.

13 DAN : Črevesne težave. Dva krat velika potreba. Dopoldne in Popoldne bolečine v trebuhu krajši čas. Ko se preklonim me zapeče v trebuhu.

14 DAN : Nič, niti nobene želje več po seksu. Mrzle roke in noge.

15 DAN : Mrzle roke in noge čez celoten dan. Manjša želja po seksu.

16 DAN : Utrujena.

17 DAN : nič.

18 DAN : nič

19 DAN : nič

20 DAN : nič

21 DAN : nič

22 DAN : nič

23 DAN : Rahla, svetla kapljica krvi.

24 DAN : Opremljena z vložkom, vendar krvi od nikjer. Utrujena, vrtenje v glavi, špikanje v Desnem Jajčniku. Nobenih bolečin. V dvomih ali vzamem še tablete ali ne, glede na to, da se naj bi začela počasi M.

25 DAN : Utrujena. Nobene krvi, nič rjavega izcedka. Nobenih bolečin. Tisti občutek, da se telo pripravlja na M. Zmedena v glavi. Težko se pogovarjam, razglabljam o težkih in lahkih temah. Želja po tišini in nobenem komuniciranju, samo poslušanju občasno Manter na mobitelu.

26 DAN : Zelo utrujena. Premalo spala. Bolečine vendar z podlago. Kot, da bi vzela nalgesine in bi vseeno čutla bolečine samo me ne bi direktno in z vso silo razjedale. Bolečine so bile nekje med trojko in štirico ( 5 je max bolečine, ko ne morem več hodit in kričim od bolečine ). Čutila sem, kako se je bolečina pričela v desnem jajčniku in se širila na levo stran maternice proti levem jajčniku. Popoldne sem odspala 3 ure. Na vložku ničesar. Ko sem se ubrisala na wc-ju “dve kaplji” svetle krvi vsakič. Zvečer utrujenost, manjše bolečine na 2-ki prihajale in odhajale. Lahko stojim samo po par minut, nakar se moram hitro vsest. Če ne, me napade huda utrujenost in bolečina.

27 DAN : Odločila, da preneham s tabletkami, ker imam občutek, da krvi ni zaradi tabletk. Cel dan preživet v nekakšni zmedi telesa, ker nekaj časa močno utrujena, nekaj časa polno aktivna z veliko energije, nekaj časa z bolečinami, horny prebliski, nekaj časa zmedena, nekaj časa razmišljam kaj sem hotela narediti ali reči, nekaj časa super bistre glave. Čez celoten dan več bolečine kot prejšnja dva dni. Na vložku na koncu dneva za noht rjavega izcedka. “Čakam”, da me pobere od bolečine in predvsem pričakujem, da v naslednjih dneh moočno krvavim, da se maternica popolnoma izčisti.  Lahko stojim samo po par minut, nakar se moram hitro vsest. Če ne, me napade huda utrujenost in bolečina. Danes je moj 33 dan cikla. V zadnjih 8 mesecih so moji cikli dolgi med 29 in 36 dni.

OBRAZLOŽITEV :

1. Prve dneve kot so 6 in 7 dan se je želja po seksu šele začela. Bila je taka normalna, kot jo poznam, vendar se je želja še stopnjevala naslednje dni tako močno, da je že moj bil utrujen ( brez heca ).Če ni bilo seksa sem bila živčna, imela sem energije za 3 osebe. Gibala sem se, ampak vse to je bilo premalo, da bi se umirila. 10 dan je bil vrh tega občutka, ko sem še po seksu imela ogromno energije in je moj že zaspal, sem jaz še kr imela ful energije. Čutila sem, kako mi srce hitro bije, čeprav sem ležala in sem se zamotila z aplikacijo in pisanjem v dnevnik. Takrat bi lahko šla še definitivno plesat 3 ure, čeprav sem bila že celoten dan pokonci in imela druge gibalne aktivnosti. Ker to ni značilno za moje telo sem si razlagala, da morajo biti to te tabletke, ki so naredile tako cirkulacijo v mojem telesu.

2. Hojenje na wc in na velko potrebo je pri meni značilno enkrat na dan, vsako dopoldne po zajtrku ali malici. Od 8 dneva se je izločanje začelo stopnjevati. 9 in 10 dan, ko sem imela energije za izvoz sem kar šla na veliko potrebo kar tri krat. Iz česar sklepam, da se je telo čistilo. Glede manjše potrebe na wc je pri meni normalno, da to opravljam večkrat na dan, še posebej pa se prične stopnjevati pred pričujočo M, takrat sem bolj ko ne “ vsake 10 minut na wc-ju ”. Za malo potrebo nisem tako pisala dnevnika, ker ni bilo izstopanja za moje telo, je pa vsekakor bilo za veliko potrebo. Jedla nisem nič kaj več kot ponavadi, kvečjemu manj te dni, ker je hladilnik bolj prazen.

3. Mrzle roke in noge so lahko tudi posledica, da se je moja mami poškodovala in sva jo peljala na urgenco. Takrat sem se tudi zelo vstrašila za njo in naslednji dan sva šla k njej, da sva ji skuhala in z njo preživela skoraj celoten dan. Tam pri njej, pa ima bolj hladno in me je tudi zeblo. Ni nujno, da me je zeblo izključno zaradi tablet, dopuščam pa vsekakor možnost, da je vzrokov več. Večkrat vidim, da ni nič kaj vse črno ali vse belo.