NEPLODNOST

Da prejmeš naziv “Neploden par”, moraš eno leto vztrajno nezaščiteno seksati in ne pridelati “kruha”. Ta naziv je vsekakor malo hud, ker 1 leto praktično ni NIČ. Glih dobro se uležeš in že mine. :)) Če dam hec na stran, poglejmo dejstva. Živimo v HITREM SVETU, z hitrim tempom, hočemo stvari včeraj-jutri je že prepozno, dogaja se vsak dan lahko nore SPREMEMBE in po napornem delovnem urniku za mizerno plačo, se moramo še ulešti v posteljo z komaj kaj predigre in noč je tukaj. Seveda je NA ZAČETKU vse mastno in je crem dela crem, ampak vse, ki smo v resnih zvezah, dolgoletnih zvezah vemo, da se stvari prej ali slej ohladijo, poleg tega pa nas preganja ta čas. Jaz sploh ne vem KAM se nam tako MUDI?

Ko sem zvedla za svoje težave sem seveda skočila sprva na internet, potem  pa v knjižnico, ker internetu verjamem tako tako. “Internet vse požre”, je rekel moj bivši mož. Se popolnoma strinjam z njegovo trditvijo. Knjige, punce moje, knjige. Tam boste našle informacije. Včasih je SLABŠE druge spraševat po forumih, ker imaš pred seboj, kup butastih žensk, k nimajo niti malo pojma kaj sprašuješ.

Skratka, v tem času sem nabrala kar nekaj informacij in da jih ne bi pozabila, sem si jih zapisala. Tako so nastali članki v tej rubriki, ki so zdaj na voljo vsem vam. Dobro je vedeti in razumeti kako fukcionira naše telo. Jaz se to še vedno učim in vsekakor me vedno znova fascinira kakšen VPLIV imajo HORMONI na moje telo in moja čustva. Ker sem zavedna in takoj ko zaznam, da se “nekaj dogaja” opozorim Dragega, da je v pripravljenosti, da ne bo vzel karkoli k srcu. Vedno, ko se mi hormoni spreminjajo in vedno pred M, ratam zoprna in tečna sama seb. Ponavadi se ga tudi bolj izogibam in grem raje v Naravo. Vsako kreganje lahko potencialno uniči odnos in jaz raje premislim prvo pri sebi, potem pa v mirnem glasu povem, če me kaj muči. Istega pravila se drživa pri polni Luni. Luna je njegov planet ( ker je v znamenju Raka ) in ima strašen vpliv na njega. Tudi na mene ima vpliv. Ponavadi 2 dni prej in 2 dni kasneje zelo paziva, da ne bi slučajno prišlo do kakega konflikta in si vedno na glas poveva ” Polna luna je.” :)) Tudi on ima izpade, ampak ko vem zakaj, potem mi je lažje in razumem.

Upam, da boste pod članki prebrale nekaj, kar še niste vedele in vam bom ta informacija omogočila širše Razumevanje vaše situacije.

Učiti se je, živeti…ali kako že..