Jemanje Sode Bikarbone 2 meseca

Na 8. dan sem dobila M, vendar sem z jemanjem sode nadaljevala.

Kako sem jo jemala ?

1 žlička sode zmešana z 2 žličkama sode bikarbone in potem toplotno obdelano ter “pojedeno” z vodo. Vsak dan sem si merila pH z pH lističi in videla, da imam dobre rezultate. Ker sem jemala sodo zvečer pred spanjem, sem imela povišan pH zjutraj. Tako sem se naučila, da je potrebno sodo jemati zjutraj in ne zvečer. Zjutraj mora biti pH telesa kisel in ne bazičen.

M sem dobila na 30 dan in sem bila zelo vesela !!! Nadaljevala sem s svojo kuro, saj je 60 dan bil še daleč. Za vzpodbudo sem si na mobitelu pri aplikaciji koledarček pisala kratka sporočilca “ Zdrži Lara ! ”, “ Še malo pa bo konec !” Za zadnji dan kure pa sem si napisala sporočilo: “ konec sode bikarbone!!!!!! čestitam!!! zdaj pa na gin.pregled hitro. ponosna sem nate, da si zdržala.!”

To sporočilo sem si napisala že čisto na začetku in sem pozabila na njega. Ko sem ga prejela sem bila tako VESELA in res sem bila PONOSNA na SEBE, da sem zdržala 2 meseca !

23.4.2014 sem odšla na G pregled in dobila sem SUPER novico, da se je moj MIOM zmanjšal !! Res sva bila presrečna. Ginekologinja mi je rekla, da ji maternica izgleda super, da so vsi pogoji za ovulacijo, da sta se tudi oba jajčnika z pco popravila.

Res sem bila presrečna !