OPERACIJA

LAPAROSKOPIJA/HISTEROSKOPIJA

30.3.2015 sem končno zbrala pogum in hkrati je minila moja 1 in pol letna zaobljuba, da če v tem času ne bom ozdravila maternice po naravni poti, bom šla na operacijo.

Bolečine so bile tiste, ki so me spravile čez moj prag vzdržljivosti (in moj prag je visok), da sem v roku parih dni našla Kirurginjo, samoplačniško stopila do nje, jo prosila za pomoč in potem sem bila na Medicinskem VLAKU, ki pa pri meni vsekakor ni samoumeven. Medicinska vrata odprem, ko sem sprobala vsa Naravna Vrata in le ta niso prinesla željenega rezultata. Operacija je pustila tudi svoje posledice o katerih bom pisala.

Kar urno skoči na moje zapise pred in po operaciji, da boš bolje vedela, kaj približno te čaka, vsekakor pa je vedno treba imeti v mislih, da ima vsaka ženska svoje individualne težave in tudi svoje individualne izkušnje. Po pogovoru z drugimi sotrpinkami, sem se nekako umestila v težje primere. Na forumih pa je mnogo komentarjev žensk, kjer dejansko niso imele nobenih težjih oblik sprememb v maternici in so okrevale v roku tedna do 14 dni. Če se gre za pregrado ali samo vpogled ali odstranitev česa manjšega, je stvar hitro rešljiva, če pa ne, potem pa preberi moj blog. Se pa dobro zavedam, da obstajajo še težji primeri kot je moj in do tistih žensk sem lahko samo Ljubeča, ker potrebujejo veliko Objemov in Nežnosti. Ni nam lahko biti Ženske, ampak Boginja nas je ustvarila take, zato smo prisiljene stati na dveh nogah in biti Močne, ker smo vendarle le ŽENSKE!
Srečno!