Dnevnik 5 Postni dan

Zjutraj sem se zbudila vesela. Edino kar me je zmotilo je bil hlad v stanovanju. Mraza pa ne prenašam, še posebej ne, ko stopim iz tople postelje. Zjutraj sem si naredila čaj in ga popila kar v postelji. Pridružila sta se moj dragi in Pina. Z dragim sva se pogovarjala o bodočih planih. Klistirala se nisem, niti nisem naredila jetrnega obkladka. Čutim, da je bilo dovolj. Planiram pa o klistirju na 6 dan, vendar ne z sodo, ampak kavo. Bom pa videla, kako se bom počutila. Za kosilo sem si naredila zelo fin prevretek, kjer sem vključila tudi čebulo. Skuhala pa sem si še artičoko, ki sem jo prejšnji teden kupila v Leclercu. Artičoka je zelo bazična surovina in po hranu sem se najedla. Potem sem imela čez dan obveznosti. Zvečer sem si naredila Smoothi. Samo en.

Počutim se super, z velikim S. Danes sem dobila rjavkasto na hlačkah, tako, da pričakujem M, da bo prišla v naslednjih dneh. Zanima me pa kakšna bo tak Menstruacija ( če bo boleča, dolga, kratka, količinska… ).

Vesela sem in mislim, da sem danes to povedala že ene 5 krat doma na glas, zato, ker še sama ne morem verjet da sem, brez posebnega razloga. Odločila sem se, da bom naslednje dneve nadaljevala, samo, da bom bolj odprta tudi za druge hrane in da če si bom nekaj zaželela, se ne bom vstavila.

Sem pa danes govorila tudi z G tako, da upam, da bom imela naslednji teden že pregled. Grem samoplačniško. Stane 30,00 Eur. Sicer je rekla, da bi me lahko že vzela jutri, ampak pred M, se ne vidi nič.

Kaj upam, da bo pokazal G pregled ?

Upam, da bo pokazal,da se je stanje na splošno izboljšalo v maternici, da se je miom/tumor zmanjšal. Mislim, da za popolno izginotje je premalo dni, zato sem se tudi odločila, da bom še nadaljevala s delnim postom.

Delam pa tudi na tem, da bi spoznala Ženske, ki si želijo iti na Post ind a bi organizirala skupinski post. Vsekakor je lažje v skupini, kot pa če si sam. Jaz trenutno nimam nobenega, ki bi me razumel. Če nisi hodil teh čevljev, ne razumeš. V uteho mi je ta dnevnik, ki ga pišem.