Drugi 7-dnevni Post

Uf kakšna razlika med prvim in drugim. Ogromna.

Zakaj sem se odločila zopet za post ?

Ker sem tako čutila, da je prav. Prav tako sem izkoristila situacijo, saj sem ostala sama doma, kar bi pomeni, da bi se lažje sprostila v samoti.

Kakšne so razlike ?

Odločila sem se, ko sem se vstala v ponedeljek.Vedela sem kako stvar poteka in s tem nisem imela več miselnega dela kar je precej olajšalo stvari. Kako je izgledal moj dan sem že povedala v dnevniku pri prvem posti. Zdaj sem bila miselno bolj sproščena, kar pomeni, da mi um ni pošiljal več slik o kruhu in drugih dobrotah ter tisti občutek lakote me ni mučil tako kot me je prvič. Prvič je seveda Prvič.

Vsak nov dan sem preživljala veliko lažje, imela sem popolno kontrolo in nič me ni od hrane pritegnilo, da bi jedla. Imela sem več miselne moči in sem ustvarjala s temperami in vadila petje. Zelo rada sem sama in v lastnem miru ustvarjam ali počnem za kar se odločim.

Utrujenost je isto kot prvič naraščala z vsakim dnem. Klistirala pa sem se prvi 3 dni vsak dan zaporedoma in mi je uspelo, da sem se Sama.

Prvi dan sem vzela 2 žlički sode, drugi dan 2 in pol in tretji zopet 2. Pri klistiranju sem opazila to, da ko sem začela s tem so iz mene šle ogromne količine in tudi nisem uspela zadržati vode 15 minut. Prej samo par minutk. To se je z vsakim klistiranjem izboljševalo tako, da zdaj pri zadnjem postu sem iz sebe dala ven nekaj malega samo. Če sem prej naprimer “ za celo pest ”, sem zdaj samo za en prst. Počutila sem se dobro in nič utrujeno. Prej sem bila kar utrujena pri klistirju sem potem odšla počivat. Vmes se mi je tudi malce zavrtelo in nasploh mi je najbolj ustrezal ležeči položaj. Zdaj pa takoj po klistirju odhajala s psom na sprehod, da se razmiga telo in da če še mora “ kaj ven ” naj to gre. Tudi smrada ( plini ) je bilo vonj ( zadrževanih prdcev).

Trenutno sem na 22 dnevu cikla tako, da bom lepo počakala na Kri in po krvi odšla na G pregled, kjer bodo stvari najbolj vidne. Me že kar zanima kaj bom vidla in zvedela.

Držte pesti ! :))

Vse tiste, ki želite Post izvesti se mi javite, saj v decembru organiziram skupinski post. Pišite mi na dnevnik@belavilinka.com. Napišite kdo ste, iz kje ste ter zakaj si želite na post.

Moj naslednji cilj je daljši post. Bom pa se to odločila po tem, kar bom izvedela na G pregledu. Počutim pa se odlično in zdravo.