NIKOLI NE IZGUBI ŽELJE IN VERJETJA

vilinkaZelo rada pišem. Moja beseda ni slovnična, je domača. Malo po Ljubljansko, malo po Štajersko. Kako pa drugače, ko je moja boljša polovica doma iz Štajerske, prav tako je tudi moj oče, čeprav sem jaz rojena v Ljubljani, kjer sem živela 32 let. Z 33-imi leti, po zelo naporni poti iskanja novega doma, sva našla svoj Forever dom v Radencih. Ja res je,da je daleč iz Ljubljane, vendar iskreno ne bi šla več nazaj. Tukaj so prijazni, dobrosrčni ljudje…najin dom se nahaja v neposredni bližini zdravilnega izvira in energija tukaj je naravnost Fantastična in ravno ta vsakodnevni val energije potrebujem za zdravljenje, pomoči potrebnih, z Kristali, Tai-chi, Barvno Terapijo. To je HIŠA, ki sva jo iskala in ker je tako velika, nama omogoča da vodiva v njej tudi Bio Wellnes Detox Center Bela Vilinka ter oddajo apartmaja za 4 osebe.

Moja pot “poskušanja Zanositi” se je pričela decembra l.2009 s tedanjim možem in se je uradno po 2 letih spremenila v besedo “neplodnost”, sedaj po skoraj 7-ih letih pa v “sprejemanje življenja kot mi je dano, vendar z nasmehom na obrazu in neutrudljivo vero,da Mama sem in da Mama bom”.

Ta dolga, nora, zanimiva, naporna, žalostna POT me je naučila OGROMNO in vse to v imenu ljubezni do mojega otroka, ki sicer ni tu z menoj, pa vendar je tu z menoj.

Želim ti Lepo Branje!

p.s.:

  • do Wellness centra Bela Vilinka dostopaš Tukaj
  • do uradnega FB profila Bela Vilinka dostopaš Tukaj
  • do uradne FB strani Kristaloterapija Bela Vilinka dostopaš Tukaj
  • do uradne FB strani Naravno zdravljenje Neplodnosti in Menopavze dostopaš Tukaj
  • do uradne FB skupine Barvna Terapija dostopaš Tukaj
  • do uradnega YOUTUBE profila Bela Vilinka dostopaš Tukaj 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *