Dnevnik 3 Postni dan

Zbudila sem se zelo dobre volje. Kar žarela sem od pozitivizma. Na balkonu, ko sem pila čaj, je bilo tako vroče od sonca, da sem se slekla in sončila. Začelo je teči od mene. Mislila sem si :“ Fantastično, še savno imam in to Zastonj !”. Potem sem se stuširala, pripravila vodo za klistir, šla s psičko na sprehod. Po klistirju me je začelo ful zebst. Naredila sem si jetrni in pljučni obkladek in jedla po obkladkih. Današnji prevretek mi je bil zanič in sem se kar silila z njim.

Ob 18.00 uri zvečer sem dobila bolečine v želodcu, zato sem si naredila smoothi. Takoj, ko sem ga popila, so bolečine prenehale. Na pitje vode sem kar malo pozabila, niti mi ni pasalo.

Po popitju smoothija, smo odšli skupaj z mojo babi do moje mame, kjer smo malce čvekali in pili čaj. Mene je zeblo kot “ pujska ”. Bila sem oblečena toplo, pa še mama mi je dala deko, ampak še vedno me je zeblo.

Ko sva prišla domov, sem bila ful lačna. Tudi 2 smoothija nista polegla lakoto. Pregrešila sem se z prepečenim toastom in ajverjom, ki sem ga čisto na tanko namazala ( kar me je presenetilo ). Še vedno sem bila lačna. Odšla sem kar spat, trebuh mi je krulil. Bila sem utrujena, čeprav nisem celoten dan nič kaj fizično napornega delala. Vzela sem si termofor in ga dala toplega na trebuh. To mi je umirilo želodec in tudi čustva. Zaspala sem.