Pitje Zeliščnega čaja za Ciste

Policistični Jajčniki so jajčeca, ki se niso oplodila, niso se pa niti sama razgradila, ampak so se zaradi napačnih hormonov, spremenila v CISTE.

Po miomčku se nisem počutila najboljše, zato sem ga opustila in se odločila za CISTOBRIS čaj.

Sistem pitja je isti. 21 dni se popije 3 skodelice dnevno. Z pitjem začneš takoj po končani M.

Rezultat pitja tega čaja je bil ta, da sem dobila M po 28 dnevih že ! Za mene kar ČUDEŠ !

Menstruacijo sem dobila 10 – 12.11.2013

Prvi dan sem imela srednje bolečine, potem pa nič več. To je za mene pomenil velik NASMEH na obrazu, saj sem imela PONAVADI take bolečine, da dva dni nisem mogla vstati iz postelje, nisem mogla jesti, zvijala sem se od bolečin, se jokala in si želela umreti.

Celoten čas pitja Cistobrisa pa sem imela več ali manj bolečine. Na mestu, kjer je Miom, v jajčnikih. Ni bila taka bolečina kot pred M ali v času M. Bila je drugačna. Do seksa me je minilo na splošno v tistem mesecu, ker me je skoz neki bolelo. Kot, da bi me vsak dan ded nabov ene dva krat po riti. Glih tok, da te boli, da ne moreš neki ustvarjat prav, in glih tok te boli, da nisi za v posteljo. Ker se je to dogajalo 21 dni, bolečin pa sem navajena, sem si mislila, da bo minilo. Moja prijateljica mi je rekla, da to ni normalno in me vseeno motivirala, da grem na pregled, vendar ker moja G ni imela časa, sem šla na Urgenco, ko so bolečine res postale že malo bolj konkretno zoprne za mene. Tam so me pregledali in povedala sem jim, da sem pila čaj. Doktorica je bila tako nesramna ! Seveda je bila, od zelišč nimajo denarja, imajo pa od tablet !

Rekla je, da vidi, da bo prišlo perilo. Njej se bolečine niso zdele čudne in to 21 dni. Potem pa je le malo napela slaboprekrvavljene možgane in rekla, da je najbrž večja cista počla, ker vidi prosto tekočino.

“A bejž, bejž ! ” sem si mislila. Pol ta čaj FUKCIONIRA, čeprav se je malo prej temu smejala. Kuzla !

Rekla je, da ko cista poči, to boli 14 do 3 tedne.

Odšla sem zadovoljna domov, čeprav mi je hotla G nabit slabo krivdo, ker se zdravim sama in še to z Mati Naravo, ampak se nisem pustila. Bila sem v svojem 4 letu trudenja na dojenčku ( tik pred začetkom 5 leta ). Dojenčka ni bilo nikjer ! Toliko je za mene naredila ta strašno super Medicina ! Zato sem se odločila, da stvari vzamem v svoje roke in vsaj vem kaj dajem v svoje telo. Absolutno bi bilo lažje, če bi me pri tem vodila ženska, ki je to že vse dala skozi, ampak kje naj najdem tako žensko ?

Sama sem mogla postat ta ženska, ki je v vlogi Zdraviteljce in v vlogi Pacientke.

NAPAKO, ki sem jo naredila je bila ta, da sem prenehal z pitjem časa. Morala bi nadaljevati še 2 meseca in takrat videti rezultate, ker se nekaj je spremenilo in izpostavilo v maternici in potem sem to ustavila. Jaz pa sem bila utrujena od tega pitja čaja in vsak dan pazenja, da spijem 3 skodelice in ko vsak dan odštevaš dneve do konca, ti rata težko. Najedla sem se, preprosto povedano in sem hotela malo pavze.

Vendar sem si naredila sranje, saj od 12.11. do 1.1.2014 ni bilo menstruacije. Dobila sem jo direktno za novo leto, čeprav sem celi mesec preležala od bolečin. Takrat še nisem vedla, s čim se pravzaprav bojujem.