OBISK POSTOJNE IN DR.MERLO

Junija 2014 sem jemala še enkrat sodo bikarbono in naredila krajši tretma. Probala sem tudi splakovanje v nožnico s sodo bikarbono 3 krat, vendar se mi ni zdelo, da bi bila kakršna koli sprememba.

Junija me je dr. Merlo pregledal in rekel, da zgleda katastrofalno in da mi bo dal tabletke za sprožitev M. Od njega sem odšla povsem zmedena. Kako prejšnji mesec mi je rekla G, da zgledam čudovito, zdaj pa mi dr. Merlo pravi, da slabo. Potem sem razmišljala, da proti koncu cikla, ko se Kri nabira v Maternici, ne more izgledati Fantastično, zato tudi v tem času ne operirajo, ker nič ne vidijo. Vedno operirajo takoj po M.

Mislim, da se doktorji ne zavedajo, kaj sprožijo, ko “bleknejo” neumnosti tja v tri p****. Sej ne grem jaz v bolnico po nov avto. To je tako privatna in osebna zadeva, da bi resnično pričakovala več občutljivosti, nežnosti, pogovora, razlage in razumevanja. Mislim, pa da vse to je nemogoče pričakovati v Sloveniji!

Čez nekje dobrih 10 dni sem se vrnila na pregled, ki pa me je ZADEL. Dr. Merlo mi je povedal, da imam ENDOMETRIOM na desnem jajčniku, na levem zelo razširjen pco in seveda velik miom. ( ni ga hotel zmeriti ). Predpisal mi je datum operacije, ni pa me hotel operirati takoj. Zakaj takoj ? Ker nikoli ne vem kdaj bo M prišla. Jaz se ne morem dogovarjat za nek termin, če sploh ne vem kdaj bo prišla M. To povzroči pri meni samo en ogromen stres in sekiranje in potem sigurno ne bo prišla takrat, ko si želim. Klasika !

Povem pa še to, da ne bo zvenelo, da je dr. Merlo OUT. Dr. Merlo zna biti zelo prijazen in priskoči na pomoč, ogromno pacientom pomaga in ne sedi na dveh levih nogah. Mislim, da dela od sutra do večera in ve kaj dela.