Jemanje Magnezija

Po koncu tretmaja sode, sem se odločila, da bo jemala magnezij, ker sem brala knjigo o mineralih v telesu. Ker mi je ostalo še nekaj sode bikarbone, sem se odločila, da bom sodo porabila do konca. Ne vem zakaj, ampak če ostane česarkoli še malo v škatlici, me spravlja ob živce in moram porabiti.

Magnezij sem jemala nekje 10 dni, potem pa sem pri spolnem odnosu, takoj po orgazmu dobila močan krč v maternici. Kot krč na nogi. Bolečine so bile strašne. Nisem mogla hodit, nisem mogla sedet, nisem mogla ležat. Nobena pozicija na postelji mi ni pasala. Imela sem grozne bolečine. Jokala sem se glasno. Moj dragi ni vedel kaj naj naredi. Spraševal me je, če me pelje v bolnico, ampak sem rekla ne, ker sem bila trmasta. Po cirka uri in pol so se bolečine znižale za 20% in sem nekako ležala tako, da me ni kar naprej glodala bolečina. Klicala sem očeta, bila sem res obupana. Rekel mi je, da naj pijem čaj kumino in janež, da me povsej verjetnosti napihuje in da se ne morem “sprdnt”.

Nisem mogla ne lulat, ne kakat. Kot, da bi se mi vse “zašopalo” in nore bolečine. Nisem mogla niti razmišljat ! Nekaj dni nazaj sem v knjigi brala o klistirju. Moja prva reakcija je bila “ Oh my god, ne me srat! Tega že ne bom delala.” Potem pa, ko sem začela več brat o tem, ker firbec pa sem, se mi je vse skupaj zdelo zelo logično, da telesu pomagamo, da odda odvečne snovi skozi telo, ker telo ni popolno. Tisti, ki misli, da je, je neumen ! Je sicer fantastičen računalnik, ki ga ne more razumeti v svoji celoti, noben, ampak še vedno ni brezhiben in kar naprej ga je treba uravnavat !

Nudi pa nam ogromno in za to moramo biti HVALEŽNI ! Če ni telesa, potem ne moremo NE ŽIVETI, NE DIHATI, NE USTVARJATI, NIČESAR SPREMENITI ! Duša sama po sebi, ne more narediti nobenih premikov na planetu. Samo, če je duša v Telesu, jih lahko ! In to je dejstvo.

Naslednji dan moje bolečine niso ponehale in kar naenkrat mi je v misli prišla beseda : “ Klistir.” Večkrat se mi to zgodi, da me vodi Višja Sila. Mojemu dragemu sem naročila, da naj kupi takoj klistir in sodo bikarbono. Odločila sem se, da bom uničila s sodo, karkoli se mi je že “zagozdilo” v telesu ! Bila sem, kot prava Vojakinja, ki ne pozna Strahu. Kako izvesti Klistir sem napisala na drugem postu.

Ko sva delala klistir, me je zelo bolelo. Zdržala sem nekaj kratkih minut in sem že tekla na stranišče, vendar so zvečer bolečine bile že za 40% nižje, kar je meni pomenilo, da sem na pravi poti. Naslednji dan sva ponovila akcijo in bolečine so bile res samo še minimalne, vendar pa je bilo moje telo izčrpano. Dobila sem vročino 39 stopinj. Na srečo sem na spletu našla skupino za klistiranje in povedala svojo zgodbo. Različni ljudje so mi odgovorili in me pomirili, da je to povsem normalno za prvič. Telo se ponovno nastavlja. Tretji dan je moja vročina šla še višje in samo ležala sem še. Pisala sem očetu kako mi je in ta je prišel takoj do mene in se vsedel poleg mene in mi dal roko na čelo ter rekel : “ Ti goriš.Moraš do zdravnika” Kljub temu, da nisem bila naročena, me je moj dragi peljal do zdravnice.

Tam nisem izvedela nič kaj prida. Vzeli so mi kri, bilo je vse normalno. Vzeli so mi vodo, bilo je vse normalno. Merili so mi temperaturo telesa in temperaturo v danki in ta je bila 1 stopinjo razlike, kar pa ne sme biti, zato mi je zdravnica dala napotnico za kirurga v urgenco. Bila sem popolnoma utrujena, izmučena, saj sem čakala 3 ure, da sem prišla na vrsto. Vse kar sem si želela je bilo postelje. Rekla mi je, da bi morala zdaj tja iti, ampak sem se na poti do mojga avta odločila, da bom PRVO za sebe POSKRBELA in sicer, da se bom šla ulešt. Dragi me je peljal domov in moral naprej. Jaz pa sem si naredila OBKLADEK IZ KISA. Spet misel, ki mi jo je poslala višja sila.

Brisače sem zmočila z mrzlo vodo, ožela, zmočila z kisom, ožela. Na posteljo sem si nastavila veliko suho brisačo, potem mokro brisačo na njo in se vlegla ter zakričala od mrzlote. Obe Brisači sem si potem povila čez prsa in trebuh. Še prej pa sem si naredila žajblov zeliščni čaj z mlekom.

Popila in zavila v brisače in zaspala za 3 ure. Ko sem se zbudila je vročina padla, prišla sem k sebi. Dragi mi je skuhal juhico in sem pojedla. Dobila sem tek za hrano, kar je bil dober znak, da bom okrevala. Po dveh dneh sem bila zopet zdrava in prišla je Menstruacija.

Kisov obkladek in Žajblov čaj z mlekom je delala moja zlata Babica in to je njen zaščitni znak. Mislim, da ta želja po pomoči drugim in želja po zdravljenju z Mati Naravo prihaja prav od nje, saj je ona počela isto. Vedno je pomagala drugim in bila “namazana” z raznoraznimi informacijami,ki so danes skorajda pozabljene.