DETOX

Pri razmišljanju kako ozdraviti Neplodnost, sem razmišljala celostno. Lahko je vzrok v umu. Lahko je vzrok v Duši. Lahko je vzrok v telesu. Za telo sem poskrbela z Klistirjem in Postom. Dve stvari za katere rabiš kar veliko poguma, ampak rezultat je ODLIČEN. Občutek je fantastičen na koncu, vendar moraš prej iti skozi mučne faze, vendar je v življenju kako drugače? Ravno tako so prepreke in potem, KO pridemo preko je Ponos, Razumevanje in Zadovoljstvo. Pri umu sem delala posebno tehniko z prijateljem, preko katere sva čistila negativne izkušnje na moji življenjski premici tako v tem življenju, kot v prejšnjih. Verjamem, da se komu sliši to bizarno, vendar ko razumeš zadevo, potem se ne bojiš in ni več bizarno in čudno. Za dušo in telo skupaj sem uporabljala moje predrage Kristale. Kristale sem uporabljala pri Meditaciji, Vizualizaciji, pri bolečinah sem si jih polagala na telo. Brez njih si ne predstavlja življenja, tako kot ne brez Petja in Plesa.

Ob nekem večeru sem se zamislila, kam vse me je popeljala moja želja po Otroku. Delala sem stvari, ki si jih nisem niti predstavljala, niti nisem vedela za njih. Lahko bi rekla, da me moj otrok uči, čeprav ni fizično z menoj, pa vendar sem se za vse te dejavnosti odločila sama in jih z vztrajnostjo pripeljala do konca, do uspeha.

Kot, da bi on/ona želela, da postanem Najboljša, kar lahko. Da maksimalno ljubim svoje telo, negujem svoj um in skrbim za svojo Dušo. Res zanimivo je vse to.