BARVE ZA RAZLIČNE POKLICE

 

artistUMETNIKI IN OBLIKOVALCI: naj se oblačijo v svetlo vijoličasto,ki prinaša navdih. Nosijo naj tudi oblačila lepih oranžnih odtenkov, s katerimi bodo še dodatno spodbudili ustvarjalnost, ter zeleno za globje razumevanje in intuicijo.

 

 

 

 

writerPISATELJI,NOVINARJI IN MEDIJSKI LJUDJE: bodo našli navdihv čisti modri barvi. Ustvarjalnost in moč samoizražanja pa bodo povečali z zlatorumenimi toni.

 

 

 

teacherUČITELJE,ZNANSTVENIKE, ZDRAVNIKE, ZDRAVNIŠKE SESTRE IN ALTERNATIVNE ZDRAVILCE: bo okrepila temno modra barva-čut za pomoč drugim bo povečala s sposobnostjo razumevanja. Še dodatno moč jim bodo dale nežna prava vijolična, zlata in oranžna. Barva španskega bezga, sivkino vijolična, barva orhideje, kremna marelična in breskova. Vse to so barve, ki odbijajo vijolične in oranžne žarke.

 

 

 

motherMATERE, VARUHINJE IN VZGOJITELJICE V VRTCIH: bodo v veliko pomoč rožnati in zeleni odtenki.

 

 

 

 

cookKUHARJI, DIETETIKI, NARAVNI ZDRAVILCI, ZELIŠČARJI, VARNOSTNIKI IN POLICISTI: bo pomagala ciklamna skupaj s čisto, zdravilno vijolično in čisto oranžno.

 

 

 

 

ministerMINISTRI, PRAVNIKI, LJUDJE V JAVNIH SLUŽBAH IN POLITIKI: bodo učinkovitejši in bolj prijazni, če bodo nosili razkošne modre tone in čisto purpurno barvo.

 

 

 

 

 

arhitektINŽENIRJI, ARHITEKTI IN NOTRANJI OPREMLJEVALCI: bo oranžna izostrila oko za podrobnosti in povečala njihove praktične sposobnosti.

 

 

 

 

 

racunovodjaRAČUNOVODJE, STATISTIKI IN POSLOVODJE: bodo svoj čut za posel izostrili z modrozeleno.

 

 

 

 

soldierŠPORTNIKI, VOJAKI, KMETJE, VRTNARJI IN LJUDJE, KI DELAJO NA PROSTEM: bodo imeli več energije in bodo vedno bolj vzdržljivi, če bodo uporabljali čiste rdeče odtenke.

 

 

 

 

pregnantwomanNOSEČNICE: naj se oblačijo v oblačila zastrto zelenih in srebrnih tonov.

 

 

 

 

 

Deli s prijatelji te čudovite barvne nasvete za poklice♥ in se nam pridruži na BARVNA TERAPIJAyootheme-social-bookmark-social-facebook-button-blueyootheme-social-bookmark-social-facebook-button-bluesquare-facebook-512